Fayrpg samp Orgászos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság frakció weboldala

 


A pontozó rendszer működése:
 
 A pontozó rendszer célja, hogy igazságossá, nyomon követhetővé tegye a felvételt. A pontozó összesíti a leaderek, illetve kiképző csoport tagjai által benyújtott pontszámokat, majd a leadott pontozók számával elosztja, így jön létre 0-25 -ig maga a pontszám. 12 alatt elutasításra kerül sor, míg 12 felett felvételre.

A rendszer afül alatt érhető el. Az űrlap kitöltése során a rendszer eltárolja az eredményt, majd kiszámolja az összesített pontszámot, illetve a véglegeset is Az eredmény a TOVÁBB AZ ÖSSZESÍTÉSHEZinkre kattintva érhető el. Az összesítés törlésére[/color] is lehetőség van, amennyiben ez szükséges, ezt a menüpontot kizárólag csak leaderek érik el, az esetleges későbbi problémák megfékezése végett. Az összesített pontszámokat a leendő tagok, felvételizők bármikor nyomon követhetik a fórum megfelelő részén, mivel ez automatikusan frissül, így nincs szükség másolgatásra, és egyéb csöcsölgetésre.
 
Ezen felül a pontozó rendszer használható különböző szervezett gyakorlatok értékelésére is, a fentebb leírt használati utasítással egyaránt.