Fayrpg samp Orgászos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság frakció weboldala

 

A jelentkezés menete
 
Figyelem: A jelentkezés immáron nem a fórumon zajlik!
Jelentkezés itt: http://buda.fayrpg.hu/jelentkezes/
 
Ahhoz, hogy az OKF állományába jelentkezni tudj, nem kell az oldalra regisztrálnod, vendégként is be tudod adni a jelentkezési lapodat.
 
Jelentkezés előtt ajánlott a következők figyelembevétele:
 
  • Vendégként tilos a fórumon trollkodni, amennyiben ezt tapasztaljuk, kitiltás az eredménye.
  • Minden kiemelt témát olvass el, hisz ezek nélkül gyakorlatilag esély nélkül indulsz.
  • A jelentkezési lapot minden esetben a megfelelően tölts ki.
  • A jelentkezési lap követelményeit tartsd be. (Egy felvételi időszakban csak egy lap beadása engedélyezet...)
 
 
A felvételi eljárás menete:
 
Minden jelentkezőnek az első feladata, hogy jelentkezési lapot nyújt be itt a weben, a jelentkezés fülön, majd amennyiben a vezetőség úgy ítéli,hogy jöhet a meghallgatásra, akkor a kiírt időpontban meg jell jelennie a tűzoltóság előtt, mely a szerveren is ki lesz írva többször az adott napon. (Gov)
 
A felvételi felépítése:
 
Maga a felvételi meghallgatás három fő részből tevődik össze. Az első az elméleti teszt, ahol a felvételizők különböző szituációs, kifejtendő kérdéseket kapnak a kiképzők felől, melyeket legjobb tudásuk szerint kell megválaszolniuk [elméleti leírás katt]. Második rész a fizikai teszt, amely futásból, illetve úszásból tevődik össze, egy a parancsnokságtól távoleső helyen, ahová a kiképző csoport szállítja a felvételizőket. Itt időre megy a futás, úszás, viszont kizárást jelent, ha valaki csal. Csalásnak számít a futás közbeni ugrálás, területek levágása...
A harmadik rész a legfontosabb, sokat nyom a latban, mely egy szimulált tűzesetet jelent, a tűzoltóságtol távol eső helyen, ahova szintén a kiképző csoport szállítja a felvételizőket. A felvételizők feladata a helyszínen tisztázódik, a kiképzők beoszták a felvételizőket két, vagy több csapatba, majd a tűz eloltását csapatmunka eszközölésével, illetve a kapott segédeszközök, felszerelés segítségével kell végrehajtani.
 
Súlyos hibának számít, ha valaki nem képes csapatban dolgozni, ha nem tudnak összebeszélni, követni egymás utasításait, továbbá ha valaki a tűzben meghal, vagy halálra fújják egymást poroltóval.
A harmadik összetevő elvégeztével a felvételizőket visszaszállítjuk a parancsnokságra, ahol a felvételiztető csoport meghozza a döntést, hogy ki kerül felvételre, ki nem.
 
A pontozó rendszer használata, működése felvételizők szemszögéből:
 
A pontozó rendszer itt a weben működik, ami annyit tesz, hogy minden felvételizőt egymástól külön lehet pontozni, így nem fogja senki a másikat befolyásolni ezzel. Továbá a felvételizők, jelentkezők mindig értesülhetnek az aktuális pontszámaikról, így tanulhatnak hibáikból, láthatják mit rontottak el, min kell máskor javítani...
 
 
Minden jelentkezőnek sok sikert, ha a leírtakat betartod, egész biztosan nem adódik probléma a jelentkezésed során!